Stoiximan Super League

Δέλλας: «Να γίνουμε πιο έξυπνοι και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι»

Την ανάγκη για βελτίωση σε επιμέρους τομείς του παιχνιδιού επισήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας.

Ως πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, που ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που χρήζουν βελτίωσης.

Επίσης, ο «Τράι» ξεκαθάρισε πως δεν έχει αντιληφθεί αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του από τη διοίκηση, ενώ πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να εμπιστεύεται νέα παιδιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

- Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Ήταν μια σημαντική νίκη που ήρθε με καλή μπάλα. Προσπαθήσαμε με πολλούς τρόπους να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο γκολ που ήρθε με τύχη μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μπορούσαμε να τελειώσουμε πολύ νωρίτερα το ματς με το πέναλτι του Μοράρ. Από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ και παρά λίγο στο τέλος να δεχθούμε την ισοφάριση. Παρ’ όλα αυτά, θα κρατήσω τα θετικά. Από το πρώτο λεπτό τα παιδιά έδειξαν ότι θέλουν πολύ το παιχνίδι και τους δίνω συγχαρητήρια. Το ψυχολογικό κομμάτι όταν δεν μπαίνει η μπάλα μέσα παίζει το ρόλο του. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και στη διακοπή μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα που θέλουν βελτίωση».

- Για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του: «Θα μπορούσαν οι 8 βαθμοί να είναι και παραπάνω, θα μπορούσαν να είναι και λιγότεροι. Ας μη μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι και να γίνουμε πιο έξυπνοι».

- Για τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά: «Η χρησιμοποίηση νέων παιδιών ίσως να κοστίζει, αλλά ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που επενδύει στα νέα παιδιά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

- Για το αν νιώθει ασφαλής στη θέση του: «Είμαστε μια ισορροπημένη ομάδα με σοβαρή διοίκηση και είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες. Δεν έχω αντιληφθεί από μεριάς μου ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x