Super League 2

Δέλλας: «Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου»

Παράδειγμα του πόσο πολύ δουλεύουν οι παίκτες της ΑΕΚ και της ετοιμότητάς τους ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν χαρακτήρισε την εμφάνιση του Άρη Σοϊλέδη ο Τραϊανός Δέλλας.

Στην καλή νοοτροπία που έχουν χτίσει οι παίκτες του και αντανακλάται σε περιπτώσεις όπως του Άρη Σοϊλέδη αναφέρθηκε μετά τη νίκη της ΑΕΚ με τον Παναιγιάλειο (3-0) ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» τόνισε ότι πιστεύει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και σημείωσε ότι η επάνοδος του Έλληνα μπακ επιβεβαιώνει ότι όλοι δουλεύουν σκληρά κι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν.

Όσο για το ματς, σημείωσε ότι αφότου ξεπέρασε το πρόβλημα με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του ήλεγξε το ματς και έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Κέρκυρα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το παιχνίδι: «Για μας σήμερα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος απέναντι σε μία έμπειρη και καλή ομάδα. Θεωρώ πλασματικό το γεγονός ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη θέση στη βαθμολογία. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αν δεν ήμασταν εμείς σοβαροί και πειθαρχημένοι.

Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα του αγώνα, που η βροχή και το γήπεδο, μας δημιούργησαν πρόβλημα, ο αντίπαλος έκανε κάποιες καλές φάσεις. Αφού ξεπεράσαμε το θέμα της βροχής, ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε αλλαγές παιχνιδιού, πήραμε τη νίκη»
.

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου: «Το σημερινό ματς τελείωσε. Μείζον για μένα είναι να ξεκουραστούν οι παίκτες και να δούμε το δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Όπως έχω πει και είπα στα παιδιά, μας ενδιαφέρει πρώτα αυτό το ματς και μετά του Κυπέλλου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και συνεχίζουμε. Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία στον Παναιγιάλειο».

Για τον Σοϊλέδη: «Όλα τα παιδιά είναι εδώ. Εγώ πιστεύω σε όλους. Ο Άρης είχε μία ατυχία. Έμεινε πίσω, αλλά έχει δουλέψει πολύ να μπει στο κλίμα. Ξέρετε πολύ καλά ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι πανέτοιμοι. Όλοι δουλεύουν σωστά και δίνουν τα μέγιστα. Αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για τον Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x