Stoiximan Super League

Δέλλας: «Πληρώσαμε το κακό πρώτο ημίχρονο»

Στην κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου απέδωσε την ήττα του Παναιτωλικού από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Τράι» τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν μια προσπάθεια να μπουν στο ματς και στάθηκε στην κακή διαιτησία, όπως τη χαρακτήρισε, ενώ τόνισε πως πρέπει να ψάξει να βρει τη λύση για να μην υπάρξει ξανά η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, για την οποία δεν μπορούσε να δώσει κάποια εξήγηση.

Αναλυτικά: «Πληρώσαμε την εικόνα του πρώτου μέρους. Ήμασταν πολύ κακοί. Στο δεύτερο, προσπαθήσαμε περισσότερο. Σήμερα είχαμε νομίζω μια πολύ κακή διαιτησία. Ο διαιτητής ήταν σε πολύ κακή μέρα. Το δικό μας άγχος και τη δική μας αγωνία τα έκανε μεγαλύτερα και μπήκε και ο εκνευρισμός από περίεργα σφυρίγματα.

Με την εικόνα του πρώτου μέρους δεν δικαιούμασταν τίποτα, με την εικόνα του δεύτερου θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Πρέπει να βρούμε το γιατί και να το λύσουμε. Μας απασχολεί, αλλά τη λύση θα τη βρούμε. Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι από το ματς. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, το είχαμε τονίσει, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο και αυτό πληρώσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x