Stoiximan Super League

Δέλλας: «Πολύ κακό αποτέλεσμα, περιμένω δώρο για τα γενέθλιά μου»

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Παναθηναϊκό (0-1).

Αδικημένο από το αποτέλεσμα θεωρεί τον Παναιτωλικό ο Τραϊανός Δέλλας, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο (0-1).

«Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Στόχος από την αρχή ήταν να μπούμε και να πιέσουμε τον αντίπαλο κάτι που δεν το κάναμε καλά. Ο Παναθηναϊκός στη μοναδική ευκαιρία στο πρώτο μέρος ευτύχησε να προηγηθεί.

Μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν έγιναν αυτά που είχαμε πει και προσπαθήσαμε νευριασμένα και όχι με καθαρό μυαλό και χωρίς καλή τελική πάσα να μπούμε στο παιχνίδι.

Σίγουρα το αποτέλεσμα μας στενοχωρεί. Η προσπάθεια έγινε, νομίζω ο τρόπος δεν ήταν καλός. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε στα δύο εντός έδρας ματς χωρίς να είμαστε χειρότεροι από τον αντίπαλο. Στο κομμάτι το μεσοεπιθετικό δεν έχουμε επιλογές να αλλάξουμε πράγματα.

Από εκεί και πέρα και όταν ο αντίπαλος μένει με δέκα, οι χώροι που υπάρχουν είναι στο πλάι κάτι που σήμερα δεν το κάναμε με καλό τρόπο. Οι επιλογές του να αλλάξουμε κάτι μεσοεπιθετικά είναι αυτό που μας κόστισε αλλά και οι επιλογές μέσα στο παιχνίδι. Ο στόχος ο δικός μας έχει οριστεί εξ’ αρχής και είναι η σωτηρία. Αν αυτός επιτευχθεί, θα δούμε για παραπέρα.

Σήμερα υπήρχαν διαστήματα που ασκήσαμε πίεση και κλέψαμε μπάλες αλλά αυτό που μας έλειψε ήταν η κατάλληλη πάσα ή η κατάλληλη κίνηση για να δημιουργήσουμε καταστάσεις.

Αύριο έχω γενέθλια και περιμένω κάποιο δώρο γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει…!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x