Super League 2

Δέλλας: «Τα πάντα αποδεικνύονται στο γήπεδο»

Η ΑΕΚ είναι ποιοτικότερη απ’ τους φετινούς αντιπάλους της, αλλά τον αυτονόητο στόχο της ανόδου από τη Football League θα πρέπει να τον αποδεικνύει και στο γήπεδο, σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα.

Την ανάγκη της ΑΕΚ να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας που θ’ αγωνιστεί επεσήμανε ο Τραϊανός Δέλλας.

Μετά το φιλικό με τη Λαμία (0-0), ο τεχνικός της «Ένωσης» παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε ανούσια υπεροχή και παρουσιάστηκε επιπόλαιη.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι οι παίκτες θα πρέπει να μπουν στο πνεύμα της Β’ Εθνικής, ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει ν’ αποδεικνύουν και στο γήπεδο ότι είναι ανώτεροι.


Αναλυτικά ο Δέλλας είπε

«Σιγά-σιγά μπορούμε να μπαίνουμε στην λογική της Β' Εθνικής, με ομάδες σκληροτράχηλες. Είχαμε μια ανούσια υπεροχή κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, αλλά έλειπε η ουσία. Λειτουργήσαμε επιπόλαια σε κάποιες ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ.

Θέλαμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής πολλοί παίκτες και να μπουν στη νοοτροπία της δεύτερης κατηγορίας. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό, είναι πως η ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα παρά μόνο σε στημένες φάσεις. Υπάρχει και το φιλικό του Σαββάτου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

«Είναι ένα ματς εκτός έδρας. Επιδίωξη μας είναι να παίζουμε εκτός έδρας γιατί τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος είναι μακριά από το γήπεδό μας. Στόχος μας είναι η άνοδος αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί αποδεικνύονται τα πάντα.

Στην θεωρία είναι εύκολα τα πράγματα. Αλλά θα πρέπει να το δείχνουμε και στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε πλέον ποια είναι η τελική ευθεία. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Περιμένουμε τις αποφάσεις. Σκοπός μας είναι μέσα απ' αυτά τα παιχνίδια να μπαίνουμε στη φιλοσοφία της Β' Εθνικής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x