Stoiximan Super League

Δέλλας: «Χάσαμε από μία ομάδα που δεν ήταν ανώτερη»

Στο άδικο του αποτελέσματος και της ήττας του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο.

Ο «Τράι» τόνισε πως ήταν ότι χειρότερο να ξεκινήσουν με ήττα τη φετινή σεζόν και θεωρεί τυχερό το γκολ που άνοιξε σκορ ο Ατρόμητος. Θεωρεί πως στο δεύτερο ημίχρονο είχαν την υπεροχή και την καλή κυκλοφορία και στάθηκε στο τραγικό λάθος που έφερε το δεύτερο γκολ του Ατρομήτου, στάθηκε στη συνεχή προσπάθεια στην πορεία και τόνισε πως περιμένει κάποιες μεταγραφές μέχρι την επόμενη Παρασκευή.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, η χρονιά ξεκίνησε με ήττα. Ήταν κάτι που θέλαμε να αποφύγουμε. Θεωρώ ότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Δε θεωρώ ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς για να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος στάθηκε τυχερός που προηγήθηκε με μια καραμπόλα. Ευτυχήσαμε, όμως, μα ισοφαρίσουμε αμέσως.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Ο αντίπαλος ήταν καλά κλεισμένος πίσω και προσπαθούσε με κόντρα επιθέσεις και στατικές φάσεις να απειλήσει.

Οι παίκτες του Ατρόμητου που μπήκαν στο παιχνίδι, οι αλλαγές, άλλαξαν τη ροή του παιχνιδιού και από ένα παιδικό λάθος στην άμυνα δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Η προσπάθεια δε σταματάει. Τώρα ξεκινήσαμε. Σίγουρα, τα πράγματα θα τα θέλαμε διαφορετικά. Δεν είναι και θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά μας να πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι τους τρεις βαθμούς.

Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ μας, κάθε απώλεια κοστίζει. Την ιστορία, όμως, τη γράφουν οι παρόντες. Έχω ενημερώσει τη διοίκηση για το τι χρειαζόμαστε και περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x