Super League 2

Δέλλας: «Θα είμαστε σε καλό επίπεδο»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του μετά το 5-0 επί της ΑΕ Διμηνίου και σίγουρος πως ακόμη και στο Κύπελλο θα είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο η ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου και ο Τραϊανός Δέλλας είδε κάποια πράγματα που ήθελε μένοντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Δεν μετρά το σκορ. Ξέραμε τη δυναμική του αντιπάλου, απλά ήθελα να ξεφύγουμε από τις προπονήσεις για να βγάλουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε, κυρίως στο κομμάτι με τη δημιουργία φάσεων και τις τελικές. Τα παιδιά προσπάθησαν, η κούρασή τους είναι αρκετά μεγάλη γιατί η προετοιμασία είναι σκληρή», δήλωσε ο προπονητής της «Ένωσης».

Ερωτηθείς αν η ομάδα του θα είναι έτοιμη στο τέλος του μήνα για το Κύπελλο, απάντησε: «Ο προγραμματισμός είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Αλλά και για το Κύπελλο επειδή μας ενδιαφέρει, αν και δεν θα είμαστε στο 100% πιστεύω πως θα είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας».

Για το αν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί δύο ενδεκάδες σε κάθε ματς, απάντησε: «Όχι. Από εδώ και πέρα ο χρόνος συμμετοχής για κάποιους θα αυξάνεται. Νομίζω ότι τρία φιλικά παιχνίδια με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε 45λεπτο ήταν αρκετά». Αναφορικά με την επιστροφή του Μπρέσεβιτς στην ενεργό δράση, σχολίασε: «Ήταν θετικό ότι έπαιξε και πάλι μετά από τόσο καιρό. Ήθελα να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής, γιατί είναι άλλο πράγμα να προπονείσαι και άλλο να συμμετέχεις σε αγώνα. Εύχομαι να είναι καλά και να μας βοηθήσει στην πορεία».

Για τη χρησιμοποίηση του Αραβίδη ως αριστερού εξτρέμ, είπε: «Ο Χρήστος μπορεί να παίξει παντού. Μπορεί να παίξει και δεξιά. Γενικά βλέπεται ότι δοκιμάζω ζευγάρια και στο κέντρο και στην άμυνα, για να γνωριστούν καλύτερα και οι παίκτες μεταξύ τους. Πρέπει να γίνει αυτό, γιατί είναι δύσκολο να μοντάρεις κάθε χρόνο μια καινούργια ομάδα».

Αναφορικά με τις δυσκολίες που είχε η ΑΕΚ να πατήσει περιοχή στο δεύτερο μέρος, τόνισε: «Εντάξει, δημιουργούμε ευκαιρίες. Το ότι δεν πατήσαμε περιοχή είναι σχετικό. Δημιουργήσαμε φάσεις, κάναμε κάποια σουτ έξω από την περιοχή. Είναι βαριά τα πόδια ακόμη. Υπάρχει κούραση στους παίκτες. Έγιναν σουτ, γίνονται κινήσεις στο γήπεδο.... Στην τελική πάσα ήμασταν λίγο απρόσεκτοι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σιγά σιγά θα το διορθώσουμε».

Τέλος, για το φιλικό με τη Ρόμα, ανέφερε: «Είναι ένα πολύ μεγάλο φιλικό. Η ΑΕΚ ανέκαθεν έπαιζε παιχνίδια με τόσο μεγάλες ομάδες. Σιγά-σιγά επανέρχεται και σε αυτό το επίπεδο. Δείχνει την επάνοδό της αυτό το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x