Αγγλία

Δεν αφήνει σε ησυχία τον Μουρίνιο η Καρνέιρο

Μόνο περασμένη – ξεχασμένη δεν είναι η ιστορία του Μουρίνιο με την Εύα Καρνέιρο. Ο Special One επιστρέφει στο Νησί για τη Γιουνάιτεντ, αφού όμως περάσει πρώτα από τα δικαστήρια που τον τρέχει η Λατίνα

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ήταν μια από τις ειδήσεις που έπαιζε σε όλα τα Μέσα παγκοσμίως. Η κόντρα του Μουρίνιο με την σέξι πρώην γιατρό της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο πήρε διαστάσεις χιονοστοιβάδας μετά την κόντρα με τον Special One, τους χαρακτηρισμούς και τις καταγγελίες της.

Ο Μουρίνιο, είχε αποκαλέσει τη Λατίνα γιατρό «αφελή και παρορμητική» μετά την επιλογή της να τρέξει χωρίς να τον ρωτήσει για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία Αζάρ στο ματς απέναντι στη Σουόνσι. Η επιλογή οδήγησε τον Πορτογάλο να την παραγκωνίσει και να την υποβαθμίσει, διώχνοντας την από το ιατρικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Η Εύα Καρνέιρο, δεν το άφησε έτσι και ξεκίνησε αγώνα τόσο εναντίων της Τσέλσι, όσο και εναντίων του Μουρίνιο, ζητώντας του δημόσια συγνώμη για τα σχόλια και την σεξιστική συμπεριφορά.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και δεν αποκλείεται η επιστροφή του Μουρίνιο στο Νησί να δημιουργήσει εξελίξεις.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί δημόσια ο Μουρίνιο ως νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι στη δικαστική αίθουσα, αφού βρίσκεται στη λίστα των μαρτύρων που πρέπει να καταθέσουν για την υπόθεση.

Η ιστορία θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μέσα στο καλοκαίρι και σίγουρα τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν αρκετά με την «περιπέτεια» του Special One με τη Λατίνα γιατρό, ειδικά τώρα που επιστρέφει και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x