Stoiximan Super League

Δεν αλλάζει κάτι με Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο

Αινιγματικό μήνυμα μέσω Twitter άφησε ο Αντονί Λε Ταλέκ αναφορικά με το μέλλον του στον Ατρόμητο, χωρίς ωστόσο να διαφοροποιεί σε κάτι τα υπάρχοντα δεδομένα με την περίπτωσή του.

Τα πάντα ανοιχτά άφησε ο Αντονί Λε Ταλέκ αναφορικά με το μέλλον του στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο μέσω ανάρτησής του στο Twitter, σε ένα μήνυμα που αναλόγου ύφους είχε αφήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γάλλος επιθετικός αποτελεί ορισμό του επαγγελματία, δεν έχει δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια εντός ομάδας, παρά μόνο στους πρώτους μήνες που χρειάστηκε να προσαρμοστεί, ενώ και το καλοκαίρι δέχθηκε πρόταση για μείωση των αποδοχών του, δείχνοντας ότι ήθελε να παραμείνει στους «κυανόλευκους».

Στο τελευταίο του μήνυμα, ο έμπειρος φορ έγραψε: «Έπειτα από δύο ωραίες σεζόν στον Ατρόμητο, το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Είναι ώρα για μία νέα πρόκληση ή όχι;». Επί της ουσίας, ο Λε Ταλέκ έγραψε ακριβώς την πραγματικότητα, αφού και οι ίδιοι που αποφασίζουν στον Ατρόμητο δεν έχουν πάρει τις οριστικές τους αποφάσεις.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ τη φετινή περίοδο αποτελεί υπόδειγμα, αφού και την περίοδο που ο Ατρόμητος δεν είχε καλή αγωνιστική εικόνα, ήταν από τους ελάχιστους που ξεχώρισε και με την απόδοσή του, αλλά και τη μαχητικότητά του.

Όλα αυτά υπάρχουν στο μυαλό της διοίκησης της ομάδας, αλλά όλα θα κριθούν από την εισήγηση του προπονητή, ειδικότερα αν αυτός είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ακόμα το πλάνο του Πορτογάλου, αφού έχει μοιράσει το χρόνο με τον Ντάουντα, που αποτελεί τον έτερο σέντερ φορ, ενώ δεν είναι καν σίγουρο αν θα συνεχίσει στο Περιστέρι.

Το σίγουρο είναι ένα... Αν ήταν ακόμα στον πάγκο ο Γιώργος Κορακάκης, ο Γάλλος θα έμενε ή τουλάχιστον θα γινόταν πρόταση για την παραμονή του στην ομάδα, αφού στήριζε πολλά στον παίκτη.

Τώρα είναι όλα στο 50-50, όπως ακριβώς το περιέγραψε και ο ίδιος ο Λε Ταλέκ.

Η ανάρτηση του Λε Ταλέκ στις 24/7/2016




Το χθεσινό tweet του Γάλλου επιθετικού:




Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x