Γερμανία

Δεν ανανεώνει με Βόλφσμπουργκ ο Λαμπαντία

Ο Μπρούνο Λαμπαντία ανακοίνωσε σήμερα ότι στο τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Βόλφσμπουργκ με τον Μάρκο Ρος να είναι ο... επιθυμητός διάδοχος.

Σε αναζήτηση προπονητή είναι πλέον στη Βόλφσμπουργκ, καθώς ο Μπρούνο Λαμαπντία ανακοίνωσε σήμερα στους παίκτες πριν την προπόνηση πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία…

Το συμβόλαιο του Γερμανού κόουτς με τους «λύκους» ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και, κατόπιν απόφασής του, δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Μάλιστα, το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή το δημοσιοποίησε χωρίς να το συζητήσει μαζί τους πρώτα, ξάφνιασε αρνητικά τους διοικούντες.

Ο Λαμπαντία ανέλαβε το «τιμόνι» της Βόλφσμπουργκ τον Φεβρουάριο του 2018 και κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα της Κάτω Σαξονίας στα… σαλόνια της Bundesliga, κερδίζοντας στα περυσινά μπαράζ την Μπράουνσβαϊγκ.

Όσο για τον διάδοχο του 56χρονου προπονητή; Στη Γερμανία γράφουν ότι ο πρώτος στόχος της διοίκησης είναι ο Μάρκο Ρος, με το όνομα του νυν τεχνικού της Ζάλτσμπουργκ να βρίσκεται στο επίκεντρο και για τον πάγκο της Χόφενχαϊμ!

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x