Γερμανία

Δεν ανανεώνει με Γκίκιεβιτς η Ουνιόν

Ουνιόν Βερολίνου και Ράφαλ Γκίκιεβιτς θα πάρουν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι όταν και λήγει η συνεργασία τους, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Όπως ανακοίνωσε η νεοφώτιστη ομάδα την Πέμπτη, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τον 32χρονο γκολκίπερ, καθώς αρνήθηκε την πρόσφορά για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

«Ο Ράφαλ Γκίκιεβιτς άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του όσο καιρό ήταν στην Ουνιόν και είναι αναμφίβολα ένας παίκτης με τον οποίο μοιραζόμαστε απίστευτες εμπειρίες. Ωστόσο, αφού δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε μια οικονομική συμφωνία μετά από αρκετούς γύρους διαπραγματεύσεων, αποφασίσαμε να αλλάξουμε κατεύθυνση για τη θέση του τερματοφύλακα», σχολίασε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ουνιόν, Όλιβερ Ρούνερτ.

Ο Γκίκιεβιτς μετακόμισε στον βερολινέζικο σύλλογο το καλοκαίρι του 2018, ερχόμενος από την Φράιμπουργκ και έπαιξε έκτοτε σε 34 ματς στην δεύτερη κατηγορία καθώς και σε αλλα 25 στην «μεγάλη» κατηγορία.

«Ανεβήκαμε, έχουμε ήδη 30 πόντους στη Bundesliga και καλές πιθανότητες να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήθελα να πετύχω αυτό τον στόχο με την Ουνιόν. Μετά, θα έρθει ένα νέο κλαμπ στη ζωή μου και ένας νέος τερματοφύλακας στην Ουνιόν», δήλωσε από την πλευρά του ο Πολωνός άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x