Stoiximan Super League

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό

Ποια η αντίδραση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στη δίωξη που άσκησε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ποινική δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλων τριών ατόμων για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την μεταφορά, διακίνηση και πώληση των ουσιών αυτών άσκησε χθες το μεσημέρι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα.

Όπως έγινε γνωστό, το εισαγγελικό πόρισμα θα παραδοθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή ή σε ειδική ανακριτή διαφθοράς για περαιτέρω έρευνα.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς και μέλος της κυβέρνησης, συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος έκανε δημόσιες τοποθετήσεις εναντίον του διοικητικού ηγέτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Υπήρχε, δηλαδή, η αίσθηση ότι μέσα στο Μάρτιο θα έβγαινε μία «κατασκευασμένη δίωξη που ήταν απόρροια διαφόρων πιέσεων από πλευράς μελών της κυβέρνησης.

Στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να ανησυχούν και ουσιαστικά την αντιμετώπισαν με ψυχραιμία, ενώ παράλληλα τονίζεται πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία και για την ομάδα, αφού δεν πρόκειται για υπόθεση που αφορά την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x