Ιταλία

Δεν δίνει συνέχεια στο επεισόδιο με Σάρι ο Κριστιάνο

Στα πρώτα του ποσταρίσματα στα social media μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν, ο Πορτογάλος δεν σχολίασε τίποτα σχετικά με την αντίδρασή του μετά την αλλαγή του από τον Σάρι.

«Φωτιές» άναψε στις τάξεις της Γιουβέντους η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο τη στιγμή της αλλαγής του στο 55΄ του αγώνα με τη Μίλαν από τον Μαουρίσιο Σάρι.

Ο Πορτογάλος δεν έχει συνηθίσει να βγαίνει αλλαγή και το γεγονός πως αντικαταστάθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς του κακοφάνηκε.

Έτσι, μπορεί να έδωσε αρχικά το χέρι του στον Ντιμπάλα που πέρασε στη θέση του, αλλά στη συνέχεια πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια και έφυγε μάλιστα από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές, όπως αυτή του Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος άσκησε στον 35χρονο δριμεία κριτική.

Ωστόσο απ΄ ότι φαίνεται από τα πρώτα ποσταρίσματά του στα social media μετά τον αγώνα, ο Ρονάλντο δεν θέλει να δοθεί συνέχεια στο θέμα.

Στην πρώτη του ανάρτηση τη Δευτέρα στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία απ΄ τον αγώνα με τη Μίλαν, γράφοντας «Δύσκολο παιχνίδι, σημαντική νίκη», ενώ αργότερα ανέβασε μία με τη σύντροφό του και τα παιδιά του, με την λεζάντα «Οι αγαπημένοι μου».

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ηγέτης της Γιουβέντους δεν σκοπεύει να σχολιάσει κάτι σχετικά με το φλέγον ζήτημα, τουλάχιστον αν δεν ερωτηθεί.



Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x