Stoiximan Super League

«Δεν δίνει τα πρακτικά η Λίγκα»

Για κωλυσιεργία της Σούπερ Λίγκας που δεν παραδίδει τα πρακτικά της επεισοδιακής συνεδρίασης της Τρίτης, έκανε λόγο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης της Σούπερ Λιγκ την προηγούμενη Τρίτη ζήτησε ο Παναθηναϊκός. Όπως είναι γνωστό, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συνέβησαν διάφορα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να καταγγέλλουν φραστική επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Γιάννη Αλαφούζου αλλά και χειροδικία σε βάρος του Βασίλη Κωνσταντίνου από «μπράβο» που βρισκόταν στην αίθουσα.

Από την άλλη μεριά, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν μια εντελώς διαφορετική διάσταση στην υπόθεση και γι’ αυτό οι «πράσινοι» ζητούν τα πρακτικά ώστε να γίνει γνωστό ό,τι ακριβώς έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Δήλωση πάνω στο θέμα έκανε σε δημοσιογράφους ο Γιάννης Αλαφούζος στο περιθώριο της απολογίας του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στη Λεωφόρο, κάνοντας λόγο για κωλυσιεργία από την πλευρά του συνεταιρισμού.

«Ζητήσαμε τα πρακτικά της προχθεσινής συνεδρίασης από τη Super League, αλλά η διοργανώτρια αρχή κωλυσιεργεί και δεν τα δίνει. Ελπίζω ο υφυπουργός να έχει τη δύναμη και την επιμονή να διορθώσει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο» δήλωσε ο κύριος Αλαφούζος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x