Stoiximan Super League

Δεν εγκαταλείπει Σεμέδο ο Ολυμπιακός

Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παράλληλα εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Το… χέρι του στη φωτιά βάζει για τον Ρούμπεν Σεμέδο ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα και την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν.

Αν και χθες δημοσιεύματα στην Πορτογαλία υποστήριζαν ότι ο 25χρονος στόπερ επιθυμεί να παραμείνει στην πατρίδα του, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα καταφέρουν κλείσουν τον παίκτη.

Ένα από τα θετικά της υπόθεσης είναι πως ο Πορτογάλος άσος επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι η ρήτρα που είχε υπογράψει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη Βιγιαρεάλ, όταν παραχώρησε τον Σεμέδο στην ισπανική ομάδα και αν πάει σε μία από τις Πόρτο ή Μπενφίκα, τότε θα πρέπει να δώσει 20 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια»! Κάτι ανάλογο με εκείνο που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, όταν τον είχε δώσει στην Ιντερνασιονάλ.

Αυτή η παράμετρος θεωρείται σημαντική για την έκβαση της υπόθεσης του Σεμέδο, ενώ παράλληλα παραμένει στο προσκήνιο η περίπτωση του Μαρτίνς Σκρτελ και συζητάει παράλληλα με τον Τόμας Βερμάελεν. Παράλληλα, ακούγονται ξανά τα ονόματα των Ρολάντο που έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και ο Ουρουγουανός αριστεροπόδαρος άσος Μιγκέλ Μπρίτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x