Ελλάδα

Δεν επιβάλλει ποινή για τα γεγονότα του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Βασιλειάδης

Την απόφαση να μην κάνει χρήση της δυνατότητας που του δίνει ο νέος νόμος να επιβάλει επιπλέον ποινές για τα γεγονότα του «Γ. Καραϊσκάκης» στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ φέρεται να έχει πάρει ο Γ. Βασιλειάδης.

Δεν θα υπάρξει, όπως όλα δείχνουν, διοικητική ποινή στον Ολυμπιακό για τα γεγονότα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε ζητήσει τις Εκθέσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ για τα επεισόδια που έγιναν, προκειμένου να εξετάσει τα στοιχεία και να αποφασίσει αν θα επιβληθούν στους «ερυθρόλευκους» επιπλέον ποινές όπως προβλέπεται από το νέο νόμο.

Τελικώς και παρότι στις εκθέσεις γίνεται αναφορά για τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών και σοβαρών επεισοδίων στο χώρο των αποδυτηρίων, ο υφυπουργός φέρεται να αποφάσισε να μην παρέμβει και να μην επιβάλει επιπλέον τιμωρία.

Υπενθυμίζεται πως ο προκάτοχός του, Σταύρος Κοντονής, είχε αποφασίσει να κλείσει για μεγάλο διάστημα τη «Θύρα 13» στο γήπεδο της Λεωφόρου και τη «Θύρας 4» σε αυτό της Τούμπας και είχε επιβάλει υψηλά πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για επεισόδια που έγιναν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x