Ιταλία

«Δεν επιστρέφει στη Νάπολι ο Καβάνι»

Τέλος στα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία είναι πιθανή η επιστροφή του Έντισον Καβάνι στη Νάπολι, έβαλε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Έντισον Καβάνι στον ιταλικό Νότο και τη Νάπολι απέρριψε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο Ουρουγουανός φορ βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν και απ’ ότι φαίνεται, δύσκολα θα εγκαταλείψει τη Γαλλία.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Καβάνι, πέτυχε πολλά σπουδαία γκολ με τη Νάπολι όταν βρισκόταν εδώ, όμως είναι δύσκολο να φέρεις έναν παίκτη που βρισκόταν εδώ και πιο παλιά. Δεν είναι ότι θα ήταν κάτι σαν … ξαναζεσταμένο φαγητό, αλλά η Νάπολι εξελίσσεται κάθε περίοδο και κοιτάζει διάφορα στυλ παιχνιδιού που μπορεί να υιοθετήσει. Για αυτό κοιτάζουμε συνεχώς νέους παίκτες, που μπορούν να συνεισφέρουν στις επιτυχίες της Νάπολι», ήταν τα λόγια του Ντε Λαουρέντις.

«Αν μιλάμε για επιθετικούς, παίκτες όπως οι Μίλικ και Γκαμπιαντίνι έχουν ήδη την ευκαιρία για να γίνει σουπερστάρ στη Νάπολι. Χρειάζεται να είμαι υπεύθυνοι για το μέλλον της ομάδας μας και να μην προχωρήσουμε σε μεταγραφές που θα κάνουν απλώς αίσθηση».

Επιμέλεια: Xρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x