Ισπανία

Δεν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Σακριστάν

Μέσω δηλώσεών του στην «AS», ο Εουσέμπιο Σακριστάν τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει αυτήν τη στιγμή στην Μπαρτσελόνα, καθώς είναι ευτυχισμένος στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ευχαριστημένος στη Ρεάλ Σοσιεδάδ δηλώνει ο Εουσέμπιο Σακριστάν, ο οποίος, μέσω δηλώσεών του στην «AS», απορρίπτει τις όποιες φήμες για επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

«Είμαι γοητευμένος που εμφανίζομαι ως μελλοντικός προπονητής της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν το σκέφτομαι καν. Θα απέρριπτα οποιαδήποτε προπόνηση από την Μπαρτσελόνα, είμαι σίγουρος για αυτό», είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Σακριστάν υπήρξε για επτά χρόνια ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα», ενώ πριν πάει στη Σοσιεδάδ ήταν προπονητής της Μπαρτσελόνα Β’ για τέσσερα χρόνια.

«Όλα όσα συμβαίνουν τα χρωστάω στη Σοσιεδάδ που, μετά από τέσσερα χρόνια στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, έδειξε ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και μου έδωσε την ευκαιρία. Η "Μπάρτσα" δεν με σκέφτηκε όταν ήμουν μέρος της ομάδας, αυτό θα μου άρεσε. Πρέπει να αφοσιωθώ στη Ρεάλ από τη στιγμή που μου έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία και με πίστεψαν», τόνισε ο προπονητής των "κυανόλευκων".

«Ότι ήθελα όλα αυτά τα χρόνια το έχω εδώ, ελπίζω μόνο να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται. Βρήκα την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική μου ζωή και την καριέρα μου, δεν είναι εύκολο αυτό. Δεν έχει ουσία για εμένα να είμαι σε ένα σύλλογο που θα κερδίζω εύκολα τίτλους. Το έχω κάνει ως ποδοσφαιριστής και ως βοηθός προπονητή. Αυτό που θα με ολοκληρώσει, είναι να πετύχω σπουδαία πράγματα με τη Σοσιεδάδ», δήλωσε ο Σακριστάν.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x