Champions League

Δεν έχει... ανατρέψει ποτέ το 2-0 η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ και η παράδοση δεν είναι μαζί της όταν έχει ηττηθεί στο πρώτο ματς με 2-0.

Ένα... βουνό έχει να ανέβει η Γιουβέντους σήμερα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «μπιανκονέρι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League.

Ωστόσο, πέρα από την αντικειμενική δυσκολία του αγώνα, έχουν να αντιμετωπίσουν και την αρνητική... παράδοση! Συγκεκριμένα, η Γιουβέντους έχει βρεθεί άλλες πέντε φορές στην ίδια θέση, δηλαδή να έχει χάσει στο πρώτο ματς με 2-0. Όλες τις φορές, αποκλείστηκε.

Οι πιο πρόσφατες είναι δύο. Η μία εξ αυτών ήταν τη σεζόν 2005/06 όταν ηττήθηκε στο πρώτο ματς από την Άρσεναλ με 2-0 και στον επαναληπτικό δεν υπήρξε νικητής αλλά ούτε και σκορ (0-0). Λίγα χρόνια αργότερα κα συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2012/13, η Μεγάλη Κυρία ηττήθηκε με 2-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο και στη ρεβάνς στο Τορίνο γνώρισε ακόμη μία ήττα με το ίδιο σκορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x