Stoiximan Super League

«Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια κίνηση»

Διαψεύδουν στον Ολυμπιακό τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Γκουίδο Καρίγιο της Εστουδιάντες και, όπως τονίστηκε, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ακόμα για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Γκουίδο Καρίγιο, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξακολουθεί να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει προχωρήσει για τον Αργεντινό επιθετικό της Εστουδιάντες.

Εκείνο που ειπώθηκε από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν πως στόχο είναι η κατάκτηση και μαθηματικά του τίτλου και στη συνέχεια θα υπάρξουν οι σχετικές συναντήσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες της ομάδας για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό λένε ότι δεν έχουν κάνει κίνηση για τον 24χρονο φορ (που φέρεται να έχει εισηγηθεί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι), αλλά για κανέναν παίκτη και οι όποιες εξελίξεις δρομολογούνται στις αρχές του άλλου μήνα.

Εν τω μεταξύ, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση με την πλευρά του Νταβίντ Φουστέρ, ώστε να ανανεώσει και εκείνος (μετά τους Τσόρι και Μανιάτη) το συμβόλαιό του.

Ο Ισπανός μέσος δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, οι οποίοι και εκείνοι με τη σειρά τους έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του. Άλλωστε, είναι σημαντικός και ο ρόλος του στα αποδυτήρια, αφού είναι ένας από τους παλιότερους παίκτες στο ρόστερ και γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα μέσα στον σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x