Ιταλία

Δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης το συμβόλαιο του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς!

Χαρακτηριστικό του πόσο καλά νιώθει στην Λάτσιο, ο Σέρβος, η απουσία ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του.

Την αποκάλυψη πως στο συμβόλαιο του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, έκανε ο μάνατζερ του Σέρβου, Ματέγια Κέζμαν, με δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα «lalaziosiamonoi.it».

Ο Σέρβος μέσος ανανέωσε πρόσφατα με την Λάτσιο, υπογράφοντας συμβόλαιο με γενναία αύξηση αποδοχών και διάρκεια 5 έτη, χωρίς όμως να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, αφού του αρέσει η πόλη και η ομάδα του, και δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει στο άμεσο μέλλον.

Ο Ματέγια Κέζμαν αναφέρθηκε στην απουσία ρήτρας από νέο συμβόλαιο του Σεργκέι με την Λάτσιο:
«Κανείς δεν ανέφερε τίποτα για ρήτρα αποδέσμευσης, ο Σεργκέι είναι χαρούμενος στην Ρώμη. Βρίσκεται εδώ 3 χρόνια και αγαπάει την πόλη και την ομάδα. Επικεντρώνεται στο να επαναφέρει την φόρμα του στα περσινά επίπεδα».

Ενώ συνέχισε μιλώντας γενικότερα για τον παίκτη και την Λάτσιο:
«Ο Σεργκέι, η Λάτσιο και εμείς, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον νέο του συμβόλαιο. Κοιτάμε το μέλλον με θετική ενέργεια. Ο σύλλογος έμεινε ισχυρός γιατί κράτησε όλους τους παίκτες του από την περασμένη χρονιά. Υπάρχει ένα σοβαρό πρότζεκτ και ο σύλλογος θέλει να αγωνιστεί στο Champions League. Έτσι, πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς της Λάτσιο».

Το καλοκαίρι, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς απασχόλησε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσά τους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Σεργκέι αποφάσισε να παραμείνει πιστός στους «Λατσιάλι».

Πέρυσι, σκόραρε 12 φορές στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Λάτσιο και αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της εθνικής Σερβίας, στο περασμένο Μουντιάλ.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x