Γερμανία

Δεν φεύγει από τη Ντόρτμουντ ο Σάντσο

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκοψε τον αέρα στους επίδοξους «μνηστήρες» του Τζέιντον Σάντσο κάνοντας ξεκάθαρο μέσω εκπροσώπων της ότι ο νεαρός δεν είναι προς πώληση.

Η Ντόρτμουντ έκοψε τον αέρα στους επίδοξους «μνηστήρες» του Τζέιντον Σάντσο κάνοντας ξεκάθαρο μέσω εκπροσώπων της ότι ο νεαρός δεν είναι προς πώληση.

Όσο ο 18χρονος εξτρέμ βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Αγγλίας ενόψει των προκριματικών του Euro 2020, υπάρχουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε πρόσφατα σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ στο παιχνίδι φαίνεται να έχει μπει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Είναι απολύτως λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι σε τόσο μικρή ηλικία, ο Άγγλος διεθνής έχει εννιά γκολ και 13 ασίστ στη πρώτη του σεζόν ως βασικός σε μεγάλο πρωτάθλημα. Η διοίκηση των «Βεστφαλών» θορυβήθηκε προφανώς, μετά και την πώληση του Κρίστιαν Πούλισιτς στη Τσέλσι έναντι 58 εκατομμυρίων λιρών και φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσο αφορά το μέλλον του Σάντσο.

Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις εκπροσώπων της Ντόρτμουντ στη Sportmail, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στο Signal Iduna Park.

Εξάλλου και ο ίδιος δείχνει χαρούμενος εκεί και δεν ψάχνεται για μεταγραφή.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x