Αγγλία

«Δεν φεύγει από την Τσέλσι ο Κουαδράδο»

Παίκτης της Τσέλσι θα μείνει και τη νέα σεζόν ο Χουάν Κουαδράδο, παρά τα όποια σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Ένας από τους παίκτες που δεν αισθάνεται άνετα το τελευταίο διάστημα με τη θέση του στην Τσέλσι είναι ο Χουάν Κουαδράδο, παρά το γεγονός ότι μετακόμισε στο Λονδίνο τον Ιανουάριο.

Τα σενάρια για το μέλλον του Κολομβιανού άσου είναι πάρα πολλά, αφού αρκετές ομάδες επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει θέση βασικού, αλλά ο εκπρόσωπός του φρόντισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο Αλεσάντρο Λούτσι μιλώντας στο tuttomercatoweb τόνισε ότι το μέλλον του Κολομβιανού είναι συνυφασμένο με την Τσέλσι, καθώς και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει χάσει την πίστη του για τις ικανότητες του 27χρονου άσου.

«Με μεγάλη έκπληξη, διαβάζει σε αγγλικές και ιταλικές εφημερίδες για φανταστικές δηλώσεις που συνδέονται με τον Κουαδράδο, έτσι πρέπει να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Ο Κουαδράδο είναι παίκτης της Τσέλσι, τον οποίο ο Μουρίνιο τον ήθελε πάρα πολύ πριν από ακριβώς πέντε μήνες και ακόμα πιστεύει σε αυτόν. Έχει πολλούς θαυμαστές, αλλά τονίζω ότι είναι παίκτης της Τσέλσι. Εγώ, ως ατζέντης του, θα αποφασίσω με τον Χουάν το μέλλον, και κανένας άλλος δεν θα το κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x