Stoiximan Super League

«Ποιος ο λόγος να μιλάς με τον Μαρινάκη;»

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Σταύρο Κοντονή, στη ΓΓΑ και τι ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν οργισμένος με όλα όσα έγιναν στη Λεωφόρο, κάτι που μετάφερε στον Σταύρο Κοντονή. «Αυτά που έγιναν ήταν ανήκουστα. Από πού κι ως που όλοι αυτοί που είδαμε μιλούσαν με τον διαιτητή και τον επηρέαζαν; Αυτή είναι η κάθαρση που θέλετε; Επιτέλους, ζητάμε ισονομία. Δεν γίνεται για όλα να την πληρώνει πάντα ο Παναθηναϊκός», είπε, αρχικά, στον Υφυπουργό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» καταδίκασε τη βία, αλλά αναρωτήθηκε: «Ποιο άρθρο του νόμου προβλέπει την αναβολή του αγώνα για τις φωτοβολίδες που έπεσαν πριν από την έναρξη;».

Ο Υφυπουργός απάντησε ότι οι τακτικοί δικαστές θα αποφασίσουν για το μέγεθος της τιμωρίας της ομάδας, κάτι που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Η κουβέντα πήγε, όπως είναι φυσιολογικό και στην περίφημη κλήση του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Γιάννη Αλαφούζο να υψώνει τους τόνους και να λέει στον Σταύρο Κοντονή: «Τι δουλειά έχεις να μιλάς με τον Μαρινάκη; Τον νομιμοποιείς έτσι, δεν το καταλαβαίνεις; Τι λόγο έχει για το ματς ένας άνθρωπος που έχει περιοριστικούς όρους ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο;». Η απάντηση του Υφυπουργού ήταν: ««Με πήρε και το σήκωσα. Αν το κάνατε κι εσείς, το ίδιο θα έκανα. Με όλους μιλάω. Δεν πήρα καμία θέση».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε για τις ευθύνες της ΕΛΑΣ για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι, με την Υφυπουργό να συμφωνεί και να ζητάει από την ΠΑΕ βοήθεια για να βρεθούν οι «δράστες» των επεισοδίων. Σε εκείνο το σημείο, ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως «αυτή είναι δουλειά της αστυνομίας και όχι δική μας», ενώ οι δυο τους συμφώνησαν πως πρέπει να γίνουν κοινές κινήσεις για την καταπολέμηση της βίας.

Επίσης, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στον Σταύρο Κοντονή πως αν η Πολιτεία δείξει με έργα ότι είναι κατά της διαφθοράς, ο Παναθηναϊκός θα είναι στο πλευρό της. Αρκεί η πρώτη να το δείξει με πράξεις. «Δείξε μας ότι έχεις τη βούληση να καθαρίσεις το ποδόσφαιρο. Δείξε μας ότι δεν είσαι σε κανένα άρμα κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου. Αν δούμε έργα, θα σε στηρίξουμε. Αλλά δείξε μας επιτέλους!».

Όπως έγινε γνωστό από τη ΓΓΑ, στη συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να μην παραιτηθεί και να συνεχίσει το έργο του. Οι δυο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους, με τον Αλαφούζο να επαναλαμβάνει ότι θέλει να δει έργα από τον Κοντονή, αλλιώς θα σκληρύνει τη στάση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x