Stoiximan Super League

Δεν γίνονται αυτά…

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος καταγράφει τα δεδομένα στην υπόθεση κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Ρολάντο...

Ό,τι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος για να περιγράψει την ατυχία του Ρολάντο, αδυνατούν ν’ αποδώσουν την πραγματικότητα. Ο πολύπειρος στόπερ της Μαρσέιγ τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τον παίκτη και εκφράζονται φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Κι εδώ μπαίνει στην «εξίσωση» ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ρολάντο ήταν από τις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον συμπατριώτη του. Και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πεδράο και Ρολάντο ήταν τα δυο ονόματα που βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας του 48χρονου τεχνικού.

Ο Μαρτίνς είχε μιλήσει με θερμά λόγια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον συμπατριώτη του. Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στο μεγάλο λιμάνι γνώριζαν πολύ καλά τον παίκτη, καθώς είχαν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την περίπτωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Ο Ρολάντο μένει ελεύθερος από την Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει να κάνει μια καλή πρόταση στον παίκτη. Ο Πορτογάλος προέρχονταν από σούπερ χρονιά, έφτασε με την Μαρσέιγ μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα και σκέφτονταν να φύγει από το Βελοντρόμ.

Και ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε τις εξελίξεις με τον Ρολάντο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί θεωρούσε πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει όλα τα στοιχεία που θέλει από ένα στόπερ. Το θέμα όμως τώρα είναι πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων είναι υποχρεωμένος να αναθεωρήσει τα πλάνα του, καθώς όλα δείχνουν πως ο τραυματισμός του Ρολάντο είναι σοβαρός.

Μάλιστα ο Μαρτίνς δεν έκρυβε την απογοήτευση του για τον τραυματισμό του παίκτη, καθώς γνωρίζει τον Ρολάντο πολλά χρόνια. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει την περίπτωση του έμπειρου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού και στέφει το ενδιαφέρον του σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που λες, δεν γίνονται αυτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x