Stoiximan Super League

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε…»

Πολλά παράπονα από την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ κόντρα στο Λεβαδειακό είχε ο Έβαλντ Λίνεν. «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μπορούσαμε να κερδίσουμε», είπε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Έβαλντ Λίνεν είναι από αυτούς που είδαν το ποτήρι μισοάδειο μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στη Λιβαδειά. Ο Γερμανός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, καθώς θεωρεί πως θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους έδινε μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα.

«Ήταν μια ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι και να νιώσουμε πιο σίγουροι, όμως δεν παίξαμε καλά. Δεν ήταν από τα καλά μας παιχνίδια. Οι επιθετικοί δεν μας βοήθησαν στην πίεση του αντιπάλου, δεν έτρεξαν πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στην αντίπαλη περιοχή, στο δεύτερο δεν καταφέραμε να κάνουμε φάση», τόνισε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας. «Δεν ήμασταν καλοί. Αν ήμασταν, θα παίρναμε και την κόκκινη του Χοσέμι στη φάση με τον Πετρόπουλο, θα παίρναμε κι άλλες αποφάσεις που μας άξιζαν. Όμως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και η μπάλα δεν μας δικαίωσε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Μόνο ο Μιχάλης Παυλής, που ακόμη δεν έχει συνέλθει πλήρως από τη βαριά ίωση που τον ταλαιπώρησε, έκανε ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά κι έδωσαν ραντεβού την Τετάρτη, καθώς για αύριο υπάρχει ρεπό. Για το ματς της επόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Φούντας και Κορδέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x