Γ' Εθνική

«Δεν ήθελα να μειώσω την ΑΕΚ»

Την ατάκα «δεν φοβόμαστε ούτε δέκα ΑΕΚ» εξήγησε ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών. Τονίζοντας ότι τη χρησιμοποίησε για να δείξει στους παίκτες ότι δεν πρέπει να φοβούνται ούτε τόσο μεγάλες ομάδες.

Η ατάκα «δεν φοβόμαστε ούτε δέκα ΑΕΚ» (όπως αυτή δημοσιεύτηκε και αναπαράχθηκε από τα ΜΜΕ) προκάλεσε συζητήσεις. Και ποικίλα σχόλια για τον τρόπο που ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών -παρουσιάστηκε να- ενέπλεξε το όνομα της «Ένωσης» με τη δική του ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ ήθελαν τον Γιάννη Κάββαλο να έχει πει τα εξής στην πρώτη προπόνηση των Κρητικών:

«Καλώς ήρθατε στο χωριό μας, σας εύχομαι καλή χρονιά πάντα με υγεία, χαρά. Η ομάδα ενισχύθηκε φέτος με αρκετά νέα πρόσωπα, νομίζω ότι έχουμε κάνει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εξαρτάται από σας, αν γίνουμε μια γροθιά προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι δε θα φοβόμαστε τίποτα. Και δέκα ΑΕΚ να είναι στον όμιλο, δε φοβόμαστε. Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία της ομάδας μας. Πρέπει να είμαστε όλοι μια οικογένεια, είναι δύσκολο αλλά έτσι πορευτήκαμε και πέρυσι».

Μετά τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε λοιπόν, ο πρόεδρος του Ερμή θεώρησε απαραίτητο να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση. Αφού παρουσίασε ως φυσιολογικό λοιπόν το να φοβούνται οι παίκτες του ομάδες με τη δυναμική της ΑΕΚ, εξήγησε πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν και δεν είχαν κανένα σκοπό να τη μειώσουν.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει

«Στην ομιλία που έκανα προς τους ποδοσφαιριστές μου μετά τον αγιασμό της ομάδας ανέφερα χαρακτηριστικά πώς ''Αν είμαστε ενωμένοι, δε φοβόμαστε όχι μια, αλλά δέκα ΑΕΚ''. Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε με μοναδικό σκοπό να δείξω στους παίκτες πόσο σημαντικό είναι να γίνουν μια οικογένεια έτσι ώστε να μη φοβούνται ούτε τους συλλόγους με τη δυναμική και την ιστορία της ΑΕΚ και δεν είχα κανένα απολύτως σκοπό να μειώσω αυτό το ιστορικό σωματείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x