Ισπανία

«Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή του Σιόβα»

Δυσκολεύει η μετακίνηση του Δημήτρη Σιόβα στη Μπέτις. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μιγκέλ Τορεσίγια, δήλωσε πως δούλεψε πολύ την μεταγραφή, αλλά δεν έχει καταφέρει να την ολοκληρώσει.

Αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει η μετακίνηση του Δημήτρη Σιόβα στη Μπέτις. Ο ισπανικός σύλλογος είχε καταθέσει πρόταση λίγο πάνω από το 1,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν είχε απαντήσει θετικά.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, έρχονται να προστεθούν μερικά νέα δεδομένα στην περίπτωση του Σιόβα και της Μπέτις. Ερωτηθείς για το θέμα του στόπερ των «ερυθρολεύκων», ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μιγκέλ Τορεσίγια, δεν άφησε και πολλά περιθώρια ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

«Είναι μια μεταγραφή την οποία δούλεψα πολύ, ωστόσο δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο 100% ώστε να την ολοκληρώσουμε», ήταν η απάντηση του.

Η Μπέτις και ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται στην αναζήτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού και ο Σιόβας έμοιαζε η πρώτη επιλογή του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ. Ωστόσο, η μετακίνησή του φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί πολύ δύσκολα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x