Stoiximan Super League

Δεν καταθέτει για την «κάρτα υγείας» ο Μητρόπουλος – Απορρίφθηκε το αίτημά του

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα που είχε καταθέσει ο Βίκτορας Μητρόπουλος για να καταθέσει για την «κάρτα υγείας».

Δεν θα καταθέσει τα όσα γνωρίζει ο Βίκτορας Μητρόπουλος για το θέμα της «κάρτας υγείας» στο δικαστήριο.

Με σημερινή του απόφαση το Τριμελές εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε το σχετικό αίτημα του, στο οποίο μάλιστα διευκρίνιζε ότι γνωρίζει στοιχεία που δεν θα τα παρουσιάσουν οι μάρτυρες.

«Υπάρχουν στοιχεία που δεν θα παρουσιάσουν οι μάρτυρες, φοβούμενοι τις αντιδράσεις των κατηγορουμένων», ανέφερε –μεταξύ άλλων- στο έγγραφο το οποίο είχε στείλει.

Οι αντιδράσεις από τους δικηγόρους που ήταν παρόντες στο δικαστήριο ήταν έντονες...

«Η αντιπαλότητά μας με τον κ. Μητρόπουλο είναι γνωστή. Έχει αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο από το 2001 και η υπόθεση είναι του 2005. Ως παράγων του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να ξέρει. Ασχολείται μέσω της εφημερίδας του με όλα τα θέματα της ΕΠΟ, με αρνητικό τρόπο. Ακόμα και για την κατάκτηση του EURO ασχολήθηκε αρνητικά», ανέφερε ο Βασίλης Γκαγκάτσης, με τον δικηγόρο του, Λάμπρο Μπίρδα να προσθέτει:

«Ο Μητρόπουλος με τον Γκαγκάτση ήταν αντίπαλοι στις εκλογές 3 φορές. Και τις 3 φορές έχασε ο Μητρόπουλος. Έχει κάνει στον Γκαγκάτση δεκάδες μηνυτήριες αναφορές. Όπου γάμος και χαρά… εμφανίζεται! Δεν έχει να εισφέρει τίποτα».
Οι δικηγόροι των υπόλοιπων κατηγορουμένων είχαν την ίδια άποψη και μεταξύ άλλων ειπώθηκε: «Δεν πρέπει να μετατρέψουμε τη δίκη σε θέατρο… Ο κ. Μητρόπουλος δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο σήμερα. Ένας δημοσιογράφος είναι… Τίθεται θέμα αξιοπιστίας του. Μπορεί να έρθει εδώ με εμπάθεια και συσκοτίσει, αντί να φωτίσει την υπόθεση».

Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν να γίνει δεκτό το αίτημα του Βίκτορα Μητρόπουλου διότι γνωρίζει τον χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x