Europa League

Δεν… λυγίζει στην έδρα του ο Αστέρας

Το… νόμο της Τρίπολης ετοιμάζεται να επιβάλει ο Αστέρας, ο οποίος υποδέχεται τη Χιμπέρνιαν και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος του 3-2 του πρώτου αγώνα.

Την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League θα κυνηγήσει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται τη Χιμπέρνιαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (21:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Αρκάδες ηττήθηκαν με σκορ 3-2 από τους Σκοτσέζους πριν από μία εβδομάδα, αν και βρέθηκαν να κερδίζουν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης δεν κόβει τα όνειρα και τις ορέξεις της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι παίκτες του θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Ο Αστέρας θα παίξει με 4-2-3-1 κόντρα στη Χιμπέρνιαν.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κώτσιρα, Κυριακόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο και Χριστόπουλο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ρόλε και Ιγκλέσιας, με τον Μουνάφο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Καλτσάς, Τσιλιανίδης και Μανιάς η τριπλέτα της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν οι Αρκάδες περάσουν στον επόμενη φάση του Europa League θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε - Λάτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x