Stoiximan Super League

Δεν μάζεψε τα «κουκιά» και δεν κατέβηκε ο Γιαννίκος!

Δεν κατεβαίνει τελικά υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της Super League ο Θόδωρος Γιαννίκος!

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο, έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής μόνο μία υποψηφιότητα, αυτή του Γιώργου Στράτου.

Η απόφαση του Γιαννίκου προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στις τάξεις των μελών του Συνεταιρισμού. Κι αυτό γιατί από χθες το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε τηλεφωνήσει στους κορυφαίους παράγοντες όλων των ομάδων, τους είχε ενημερώσει ότι θα κατέθετε υποψηφιότητα και είχε ζητήσει την ψήφο τους, τονίζοντας ότι θα προσπαθούσε να ενώσει και όχι να διχάσει τη Λίγκα και θα έβαζε πάνω από όλα το καλό του προϊόντος και του Συνεταιρισμού.

Ωστόσο, σήμερα ο Γιαννίκος δεν έθεσε υποψηφιότητα και άφησε μόνο του τον Στράτο να… παίξει μπάλα. Κάτι που προφανώς σημαίνει ότι έπειτα από τις διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές που έκανε χθες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν μάζευε τα… κουκιά προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος. Και, όπως φαίνεται, προτίμησε να αποφύγει το πιθανό επικοινωνιακό κόστος μίας ήττας, παρουσιάζοντας εν τέλει ένα προφίλ συναίνεσης απέναντι στην υποψηφιότητα Στράτου.

Πρόκειται σαφώς για ένα σημαντικό πλήγμα για την πολιτική που χάραξε ο Ολυμπιακός στην υπόθεση του προέδρου της Λίγκας. Αφενός επειδή «άδειασε» τον Στράτο, τον εξώθησε σε παραίτηση και εν τέλει αυτός επανεξελέγη, λαμβάνοντας και πάλι την ψήφο εμπιστοσύνης των ΠΑΕ.

Και αφετέρου διότι ο Γιαννίκος δεν κατάφερε να συσπειρώσει γύρω του έναν ικανό αριθμό ομάδων ώστε να πετύχει την εκλογή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x