Stoiximan Super League

Δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς ο Ολυμπιακός

Αν και εφόσον… Ο Μάρκο Σίλβα κάνει τις τελευταίες (;) του σκέψεις για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, γνωρίζοντας ότι είναι αρκετά πιθανό να αναβληθεί το ματς με την ΑΕΚ.

Αυτός τη δουλειά του…

Ο Μάρκο Σίλβα κάνει τις σκέψεις του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που είναι προγραμματισμένος για τις 20:30 το Σάββατο (07/05), γνωρίζοντας βέβαια ότι πέραν των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, προστέθηκε κι άλλο ένα.

Το ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του, το αν θα γίνει τελικά η αναμέτρηση με την ΑΕΚ (τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα) λόγω της κόντρας που ξέσπασε ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Σταύρο Κοντονή με αφορμή τη στάση της Ομοσπονδίας στο θέμα του ορισμού των βοηθών διαιτητή που θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος όπως αναμενόταν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με τους Ιντέγε-Ντουρμάζ. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα την Πέμπτη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανησυχούν. Από την άλλη, ο Σουηδός βρίσκεται στην πατρίδα του, λόγω της γέννησης του παιδιού του. Εκτιμάται ότι εντός της ημέρας θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά είναι αρκετά πιθανό να μείνει εκτός αποστολής, καθώς θα έχει χάσει… έδαφος λόγω της απουσίας του, αλλά και επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x