Ο Εμπαμπέ ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμεν. Ο πρόεδρος της Μονακό μίλησε για την μεταγραφή αυτή παραδεχόμενος ότι η πρόταση ήταν τόσο καλή που δεν θα μπορούσε να την αρνηθεί αλλά εξέφρασε την απορία του για το «πως» κατάφερε να ξεπεράσει το... φράγμα του Financial Fair Play.

«Ήταν μια πολύ σκληρή διαπραγμάτευση. Στην αρχή δεν θέλαμε να τον αφήσουμε να πάει σε μια ανταγωνίστρια ομάδα. Αλλά έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι πάντα είχαμε καλές σχέσεις με τον πατέρα του ο οποίος είναι και ο μάνατζέρ του», ανέφερε ο Βαντίμ Βασίλιεφ.

«Οι συζητήσεις με την Παρί ήταν μπερδεμένες. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς θα μπορούσε να αποκτήσει τον παίκτη χωρίς να παραβεί τον κανονισμό του financial fair play.

«Ήταν μια συμφωνία καλή και για τις τρεις πλευρές. Αυτή του Εμπαμπέ πάντα έλεγε ότι το deal θα περιέχει και τους καλύτερους όρους για εμάς. Η Παρί λοιπόν, πλήρωσε το αντίτιμο που ζητούσαμε το οποίο ήταν πολύ μεγαλύτερο από εκείνο που μας είχαν προσφέρει μέχρι τότε οι ευρωπαϊκές ομάδες», κατέληξε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ