Γερμανία

Δεν… «παραίτησε» το γιατρό, λέει η Μπάγερν

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπάγερν άφησε να εννοηθεί χθες πως εξωθήθηκε σε παραίτηση αφού του χρέωσαν την ήττα από την Πόρτο, αλλά η διοίκηση του βαυαρικού συλλόγου διαψεύδει.

Η Μπάγερν πήγε αποδεκατισμένη στον πρώτο προημιτελικό του Champions League απέναντι στην Πόρτο και ηττήθηκε με 3-1. Την απρόσμενη ήττα ακολούθησε η παραίτηση του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Χανς-Βίλχελμ Μίλερ-Βόλφαρτ, ο οποίος δήλωσε πως η διοίκηση του συλλόγου τού χρέωσε την αποτυχία, αφού εκτός πλάνων ήταν οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Μαρτίνεθ και Μπενατιά λόγω τραυματισμών.

Η επίσημη Μπάγερν πήρε θέση σήμερα και με την ανακοίνωσή της εκφράζει τη λύπη της για την παραίτηση του 72χρονου γιατρού, που πρόσφερε για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του στην ομάδα και θεωρείτο από τους κορυφαίους στην Ευρώπη.

«Λυπούμαστε για την απόφαση του Χανς-Βίλχελμ Μίλερ-Βόλφαρτ να παραιτηθεί. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του πρόσφεραν για πολλά χρόνια σπουδαίες υπηρεσίες στην Μπάγερν και τους παίκτες της, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε», αναφέρει η ανακοίνωση, που προαναγγέλλει πως σύντομα θα υπάρχει ενημέρωση για τη διάδοχη κατάσταση στο ιατρικό τιμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x