Stoiximan Super League

Δεν περιμένει εύκολο απόγευμα τον Ολυμπιακό

Το εμπόδιο του Απόλλωνα στη Ριζούπολη καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός, ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το καλό εισιτήριο του Europa League.

Το καλό εισιτήριο του Europa League ετοιμάζεται να κατοχυρώσει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες παίζουν στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», η οποία μόνο αδιάφορη δεν θα εμφανιστεί στο αποψινό ματς, καθώς χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.

Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από το 5-1 επί της Κέρκυρας, θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο ρυθμό, με την αναμέτρηση να αποτελεί το δεύτερο ουσιαστικό τεστ μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς που τσεκάρει όλους όσους βρίσκονται στο ρόστερ για να αποφασίσει ποιοι θα συνεχίσουν μαζί του την επόμενη σεζόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστέρα – θα έχει τους Ομάρ, Ένχελς, Σισέ και Κούτρη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ρομαό και Ταχτσίδης, με τους Μάριν και Μιραλάς στα πλάγια. Σε ρόλο επιτελικού θα είναι ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x