Stoiximan Super League

Δεν πληρώθηκαν παίκτες και προσωπικό στον Παναθηναϊκό

Η απογοήτευση στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Οι δεσμεύσεις της διοίκησης για πληρωμές εντός της ημέρας προς παίκτες και προσωπικό δεν υλοποιήθηκαν και όλοι έχουν έρθει στα όριά τους.

Ακόμα μία «μαύρη» μέρα στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αφού οι δεσμεύσεις της διοίκησης προς τους παίκτες και το προσωπικό της ΠΑΕ για πληρωμές μέχρι και σήμερα (2/5) δεν υλοποιήθηκαν.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης η οποία διεξήχθη κανονικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, στις επίμονες ερωτήσεις των ποδοσφαιριστών αναφορικά με το αν τελικά θα γίνουν οι πληρωμές απαντούσε ότι αυτές θα γίνουν από λεπτό σε λεπτό.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και η απογοήτευση όχι μόνο των παικτών, αλλά και του προσωπικού της ΠΑΕ έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα αντιδράσουν οι παίκτες στη νέα ασυνέπεια της διοίκησης, αλλά το δεδομένο είναι ότι όλοι περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα και να αποχωρήσουν από την «άρρωστη» καθημερινότητα που ζουν τους τελευταίους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δεσμεύσεις της διοίκησης αφορούν το 35% των δόσεων του Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x