Stoiximan Super League

Δεν προχωράει του Ντουαλά στον Απόλλωνα!

Παρά την επαφή που είχε γίνει μεταξύ των ανθρώπων του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ντουαλά, η περίπτωση του Αφρικανού μεσοεπιθετικού δεν πρόκειται να προχωρήσει ενόψει του Ιανουαρίου.

Την περίπτωση του Ντουαλά εγκαταλείπει ο Απόλλων Σμύρνης.

Μετά τις επαφές που είχαν οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την περίπτωσή του για διάφορους λόγους. Ο βασικότερος εξ αυτών ήταν τα πολλά… νυχτοπερπατήματά του όσο αγωνιζόταν στην Κέρκυρα και τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός. Έτσι οι «κυανόλευκοι» στρέφονται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση του άξονα της ομάδας.

Μία περίπτωση που συνεχίζει να απασχολεί είναι του επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης, Μιχάλη Μανιά. Πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει πολυ στη Ριζούπολη αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολη-σύνθετη περίπτωσή. Και αυτό γιατί οι Αρκάδες δεν προτίθενται, προς το παρών, να λύσουν το συμβόλαιό του.

Όσο περνάνε, μάλιστα, οι ημέρες αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με το μέτωπο των αποχωρήσεων, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός να φύγουν περισσότεροι από πέντε ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών θα είναι από τους πέντε τερματοφύλακες που υπάρχουν στο ρόστερ, ενώ τα ονόματα των υπολοίπων αναμένεται να δοθούν στη διοίκηση από τον Βούλιτς μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x