Champions League

Δεν θα δουν την κλήρωση του Champions League οι παίκτες της Λέστερ

Τα βλέμματα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στη Λιόν για την κλήρωση των «8» του Champions League. Ωστόσο, οι παίκτες της Λέστερ δεν έχουν δικαίωμα να την παρακολουθήσουν.

Η Λέστερ έγραψε ιστορία και κατάφερε στην πρώτη συμμετοχή της στο Champions League να μπει σφήνα ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής οικουμένης είναι στραμμένα στη Νιόν της Ελβετίας, εκεί που η Λέστερ θα μάθει τον αντίπαλο της στα προημιτελικά στη 1.00 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Ωστόσο, την κλήρωση δεν θα παρακολουθήσουν οι παίκτες της Λέστερ, αφού ο προπονητής της ομάδας, Κρεγκ Σέικσπιρ, προγραμμάτισε προπόνηση την ίδια ώρα. Έτσι οι παίκτες των «αλεπούδων» θα μάθουν τον αντίπαλο τους, μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Ο λόγος είναι για να τους δείξει ο Σέικσπιρ, ότι ακόμα αργεί κάθε ενασχόληση με την επόμενη φάση του Champions League και έχει προτεραιότητα το πρωτάθλημα και η μάχη που γίνεται για παραμονή στην κατηγορία.

«Εκείνη τη στιγμή θα προπονούμαστε. Θα μάθουμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης όταν ολοκληρωθεί η προπόνηση. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Θα υπάρξει αρκετός χρόνος μετά, ώστε να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια του Champions League. Δεν τους έχω απαγορεύσει να μιλούν για τα ευρωπαϊκά ματς. Απλά, μετά την πρόκριση επί της Σεβίλλης εστιάσαμε στη Γουέστ Χαμ. Όλες μας οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε αυτό το ματς
» ανέφερε ο Βρετανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x