Stoiximan Super League

«Δεν θ’ άλλαζα την απόφαση να πάω στην ΑΕΚ»

Το λόγο που προτίμησε να πάει στην ΑΕΚ -παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού- εξήγησε ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Ο νεαρός τόνισε ότι η «Ένωση» τον κέρδισε απ’ την αρχή κι ότι δεν θ’ άλλαζε την απόφασή του.

Σίγουρος για την επιλογή να πάει στην ΑΕΚ και αισιόδοξος ότι θα τη βοηθήσει να επανέλθει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος.

Στις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης», ο νεαρός μέσος τόνισε ότι εκείνη τον κέρδισε εξαρχής και ότι ενδιαφέρον άλλων ομάδων (σ.σ. όπως του Ολυμπιακού που προέκυψε) δεν θ’ άλλαζε την απόφαση να πάει σ’ εκείνη.

«Κάποια πράγματα φαίνονται από την αρχή. Επέλεξα ΑΕΚ γιατί -εκτός του ότι είναι μεγάλη ομάδα- οι άνθρωποί της μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι με θέλουν περισσότερο και με θέλουν πραγματικά. Δεν θα άλλαζα με τίποτα την απόφασή μου, όποια πρόταση κι αν προέκυπτε στην πορεία», σημείωσε χαρακτηριστικά στο επίσημο site του συλλόγου.

Και συνέχισε: «Αισθάνομαι υπέροχα, είμαι πολύ χαρούμενος, ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα με υψηλές απαιτήσεις και στόχους και πιστεύω ότι θα καταφέρω να ανταποκριθώ απόλυτα στις νέες μου δύσκολες υποχρεώσεις. Για εμένα πρόκειται για τεράστια πρόκληση και ελπίζω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προπόνηση θα μπορέσω να βοηθήσω και εγώ τη νέα μου ομάδα».

Ερωτώμενος για τις βλέψεις με την ΑΕΚ, ο Ανδρεόπουλος ανέφερε: «Ο στόχος μου από εδώ και πέρα είναι να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα, να είμαι υγιής και μέσα από τη δουλειά να εκπληρώσω και τις δικές μου φιλοδοξίες αλλά και τους υψηλούς στόχους της ΑΕΚ».

Δεν παρέλειψε, δε, να ευχαριστήσει και όσους τον βοήθησαν να πάρει μεταγραφή στην «Ένωση» λέγοντας: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της νέας μου ομάδας, που πίστεψαν σε εμένα και μου το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο και θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου στην Κέρκυρα, Μιχάλη Γρηγορίου, που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε θέση στην ενδεκάδα της ομάδας».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x