Αγγλία

Δεν το… κουνάει από τη Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι!

Βέβαιος για την παραμονή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν, παρά την απογοητευτική παρουσία του φέτος στο «Άνφιλντ», εμφανίστηκε ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα.

Καλοπερνάει από ότι φαίνεται ο Μάριο Μπαλοτέλι στο Λίβερπουλ και δεν έχει καμία διάθεση να φύγει. Προς… απογοήτευση των οπαδών της ομάδας ο 24χρονος επιθετικός θα παραμείνει στους «Ρεντς» παρά τις άσχημες εμφανίσεις του στην Αγγλία, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του.

Συγκεκριμένα, ο Μίνο Ραϊόλα δήλωσε στο «SkySports» πως ο πληθωρικός Ιταλός φορ δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το Μέρσεϊσαϊντ, ενώ εκτιμάει πως η ανάκαμψή του θα έρθει την επόμενη σεζόν.

«Είχαμε επαφές με τη Λίβερπουλ και θα μείνει οριστικά. Νομίζω ότι ο Μάριο προσαρμόστηκε στον τρόπο δουλειάς του Ρότζερς. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με την ομάδα και ήταν ευχαριστημένοι με την προσφορά του και τον επαγγελματισμό του. Προφανώς πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του, αλλά είμαι πραγματικά πεπεισμένος πως θα γίνει την ερχόμενη σεζόν».

Ο «Super Mario» δεν ήταν και τόσο… σούπερ φέτος στη Λίβερπουλ, αφού σημείωσε μόλις ένα γκολ σε 16 αγώνες του στην Premier League και συνολικά τέσσερα σε 28 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με την κόκκινη φανέλα.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x