Αγγλία

Τρομερό: Η Σάτον έχει στην 11άδα της πρώην παίκτη της Άρσεναλ, που έχει παίξει Champions League!

Δεν είναι μόνο ο… ευτραφής γκολκίπερ της. Ούτε ο δάσκαλος(!), που την έστειλε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η Σάτον έχει στην 11άδα της και πρώην παίκτη της Άρσεναλ, που… διψάει για εκδίκηση!

Ελάτε.

Ας είμαστε ειλικρινείς.

Με εξαίρεση τους φίλους της Άρσεναλ, όλος ο κόσμος απόψε (21:55) είναι με τη Σάτον.

Γιατί, αυτό που έχει καταφέρει η ομάδα της 5ης(!) κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι πραγματικό παραμύθι.

Και τα παραμύθια αρέσουν σε όλους, ειδικά όταν αυτά «γράφονται» στο ποδόσφαιρο…

H τρομερή ομάδα από το νότιο Λονδίνο, λοιπόν, υποδέχεται στους «16» του Κυπέλλου τους «κανονιέρηδες» και μένει να δούμε αν η εποποιία της θα έχει και συνέχεια, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, εκεί που την περιμένει, ήδη, η άλλη μεγάλη έκπληξη του θεσμού, Λίνκολν.

Στο ρόστερ της Σάτον, για όσους δεν θυμούνται, βρίσκονται διάφοροι, τρομεροί τύποι, όπως ο δάσκαλος δημοτικού, που της έδωσε με το δικό του γκολ τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Λιντς, αλλά και ο ευτραφής τερματοφύλακάς της.

inner
Υπάρχει, ωστόσο και κάποιος άλλος. Ένας παίκτης, που έχει την ευκαιρία να πάρει την πιο γλυκιά «εκδίκηση».

Ο λόγος, για τον Κρεγκ Ίστμοντ.

Δεν σας λέει τίποτα το όνομα;

Για σκεφτείτε ξανά!

Ο 26χρονος δεξιός μπακ ανήκε στην Άρσεναλ από το 2002 ως το 2013! Δηλαδή, από τα 11 του(!) μέχρι και πριν μια τετραετία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: Ο τύπος έχει παίξει στο Champions League! Τη σεζόν 2010/2011, είχε ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τη Σαχτάρ, στην Ουκρανία, σημειώνοντας (αν είναι δυνατόν) αυτογκόλ, με τους Λονδρέζους να χάνουν, τελικά, 2-1!

Από εκεί και πέρα, ήρθε και η κατιούσα. Αφότου δόθηκε δανεικός σε Μίλγουολ, Γουίκομ και Κόλτσεστερ, η τελευταία τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή, για να ακολουθήσει, τον Φεβρουάριου του 2015, η πρόταση της Γέοβιλ, όπου ο Ίστμοντ... πέρασε και δεν ακούμπησε, καταλήγοντας τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς στη Σάτον και... στην Ιθάκη του! Στους «κίτρινους» της National League βρήκε τη χαμένη αυτοπεποίθησή του, μην έχοντας χάσει ματς εδώ και 1,5 χρόνο(!), τη στιγμή που οι οπαδοί της ομάδας τον λατρεύουν!

Απόψε, ο Κρεγκ Ίστμοντ έχει την ευκαιρία του να γράψει, μαζί με τους συμπαίκτες, μια από τις ομορφότερες ιστορίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου...

inner
Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x