Stoiximan Super League

«Δένει» με νέο συμβόλαιο τον Γκιγέρμε ο Ολυμπιακός

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Γκιγέρμε, ο οποίος δεν ασχολείται με τις φήμες από την Βραζιλία.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από τη Βραζιλία φέρεται να βρίσκεται ο Γκιγέρμε, σύμφωνα με δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους τη χθεσινή ημέρα.

Συγκεκριμένα, το βραζιλιάνικο ESPN υποστηρίζει ότι ο αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού απασχολεί την Ιντερνασιονάλ και την Γκρέμιο, όμως ο παίκτης φαίνεται πως δεν ασχολείται καν με τη συγκεκριμένη φημολογία.

Από την πλευρά του, ο 28χρονος μέσος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του στην Ελλάδα, όσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, και δουλεύει με στόχο το καλό της ομάδας.

Ωστόσο, το «Φως των Σπορ» αναφέρει σήμερα πως οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Γκιγέρμε, με τη σημερινή συνεργασία τους να λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν νωρίς το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να μην μπουν σε… περιπέτειες και από την άλλη να επιβραβεύσουν τον ποδοσφαιριστή για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x