Κύπελλο Ελλάδας

Δερμιτζάκης: «Δευτερευούσης σημασίας το ματς με τον ΟΣΦΠ»

Πρωταρχικός στόχος του Πανθρακικού είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα γι’ αυτό και ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε πως το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήταν δευτερευούσης σημασίας.

Η υπόθεση με την ΑΕΚ δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει γι’ αυτό και ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε πως το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό δεν ήταν σε… πρώτο πλάνο.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, μετά την ήττα από τους «ερυθρόλευκους» ξεκαθάρισε πως άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Επιπλέον επανέλαβε πως η ομάδα του ήθελε να συνεχιστεί κανονικά το ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο ο διαιτητής ακολούθησε το… γράμμα του νόμου.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Θέλαμε να συνεχιστεί το ματς με την ΑΕΚ. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα ήθελαν να κάνουν και οι συνάδελφοί μου, εφόσον ήμουν εγώ σε εκείνη την θέση. Φυσικά, καταδικάζουμε την βία. Ο διαιτητής εφάρμοσε τον νόμο. Δεν θέλω να σχολιάσω το υπόμνημα του Πανθρακικού», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν καταστροφικό το δεκάλεπτο που έβαλε 4 γκολ ο Ολυμπιακός. Τα έβαλε τόσο γρήγορα που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Το σημερινό παιχνίδι ήταν δευτερεούσης σημασίας για εμάς, αφού δεν γνωρίζουμε ακόμη την κατάληψη του παιχνιδιού με την ΑΕΚ και κατά πόσο έχουμε σώσει την κατηγορία. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x