Γ' Εθνική

Δερμιτζάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Λόγω ονόματος και υγείας ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει πάντα στόχο τον τίτλο»

Την πορεία του στους πάγκους διάφορων ομάδων, αλλά και το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παύλος Δερμιτζάκης, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται με την Καβάλα.

Όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Δερμιτζάκης, στην εκπομπή «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου» με τον Δημήτρη Τσακίρη:
Για την Καβάλα και το μπάχαλο που τους έφερε στη Football League: «Οι ομάδες που βγήκαν πρωταθλητές ουσιαστικά σώθηκαν και αυτές που σώθηκαν, υποβιβάστηκαν. Είναι από αυτά τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε χώρες που δεν είναι κανονικές. Η χώρα μας ταλανίζεται από σοβαρά προβλήματα, κάτι που φυσικά συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Είχαμε κάνει ένα ραντεβού με τον υφυπουργό, του είχαμε πει τα προβλήματα που υπάρχουν και αυτά που θα δημιουργηθούν. Τη μεγαλύτερη βοήθεια τη χρειάζεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που είναι και η βάση μας».

Για τη φετινή πορεία της Καβάλας: «Ο στόχος που έχουμε θέσει από πέρυσι είναι να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα, αυτό που κάνουμε να αντιπροσωπεύει το όνομα και την ιστορία της ομάδας και βήμα βήμα, με αξιοπρέπεια, να τη φτάσουμε εκεί που ήταν κάποτε. Φέτος θέλουμε μια πορεία αντάξια του ονόματος της ομάδας και όπου μας βγάλει. Όλες οι ομάδες έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα, είναι ιστορικές ομάδες. Δεν υπάρχει φόβητρο στην κατηγορία , όπως φαίνεται όλοι θα ξεκινήσουν για να γνωρίσουν την κατηγορία από Γενάρη θα φανούν οι ξεκάθαροι στόχοι».

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ: «Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το ήθελα πολύ. Όχι μόνο για την ιστορία και το μεγαλείο αυτής της ομάδας, αλλά επειδή αυτή τη στιγμή παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όποιος την παρακολουθεί, θα ήθελε να τη δει και ζωντανά. Θα δοθεί αυτή η ευκαιρία στους πολίτες της Καβάλας, να δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το ότι δεν έχει μείνει πολύ καιρό στη Σούπερ Λίγκα: «Οι αιτίες ήταν πολλές. Δεν ήμουν τόσο έμπειρος, στα 40 έγινα προπονητής στον ΠΑΟΚ. Δεν είχα τις εμπειρίες για αυτό το επίπεδο. Βέβαια, έκανα και επιλογές που δεν θα έπρεπε να κάνω. Αυτό που με γεμίζει είναι να είμαι στο χώρο και να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο»

Για το περσινό επίτευγμα του ΠΑΟΚ: «Εκτός του έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έκανε κάτι που είχε πάρα πολύ ανάγκη, για να ηρεμήσει γενικά ο σύλλογος. Όταν ψηλώνει ο πήχης, ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις. Έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα με τον τίτλο του νταμπλούχου και έχει οργανωθεί όσο πρέπει για να το δικαιολογεί. Ο ΠΑΟΚ πρέπει λόγω ονόματος και λόγω της υγείας που έχει φέρει η οικογένεια Σαββίδη να έχει πάντα ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x