Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει στο εξωτερικό για την ενίσχυσή του»

Εκτός Ελλάδας στρέφει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα είπε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που σκοπεύει να κάνει!

Στις αγορές του εξωτερικού έχει εστιάσει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός σχετικά με τις μεταγραφές που σκοπεύει να πραγματοποιήσει τη νέα σεζόν, όπως είπε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας…

«Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει στο εξωτερικό για την ενίσχυσή του. Ο Μάζουρεκ είναι μια περίπτωση, αλλά κυρίως κοιτάζει εκτός χώρας για τις μεταγραφές του. Αν προκύψει κι άλλη περίπτωση από την Ελλάδα θα το δούμε, αλλά είναι ακόμα νωρίς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» επισήμανε πως εδώ και ημέρες εκφράζεται από τον Παναθηναϊκό η βεβαιότητα ότι το θέμα της αδειοδότησης είναι τυπικό, ενώ τόνισε πως στο «τριφύλλι» συνεχίζεται η περίοδος αξιολόγησης που ξεκίνησε μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ακούστε το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού:


Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x