Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Το πιο σημαντικό είναι πώς θα δέσει νομικά το πλάνο για Βοτανικό»

Τη συγκρατημένη αισιοδοξία που φάνηκε να υπάρχει στις κοινές δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τον Βοτανικό τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Λεπτομέρειες για τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κώστα Μπακογιάννη ανέφερε, μετά το τέλος της, ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κρατάμε τη συγκρατημένη αισιοδοξία που φάνηκε να υπάρχει και τη δήλωση “το μόνο που φοβόμαστε είναι ο εαυτός μας”», σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ για τα επόμενα βήματα είπε:

«Από την ομάδα εργασίας θα καθοριστεί και ο δρόμος που θα ακολουθηθεί για να μην έχει προβλήματα ο Παναθηναϊκός.
Το ένα πλάνο είναι το μπάσκετ να φτιαχτεί στο υπάρχον οικόπεδο, κάτι που θεωρείται ριψοκίνδυνο, και το άλλο πλάνο είναι να γίνει στο όμορο οικόπεδο. Θα τα βάλουν όλα κάτω και θα επιλέξουν το πιο ασφαλές πλάνο, ώστε ο Παναθηναϊκός να μην την πατήσει όπως παλιά και να υλοποιηθεί η διπλή ανάπλαση
».

Για το κλίμα που φάνηκε να επικρατεί, σχολίασε: «Χαμογελαστός αποχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φάνηκε ικανοποιημένος από τη συνάντηση. Έδειξε από τα λόγια του πως ο Κώστας Μπακογιάννης το θέλει πολύ. Το πιο σημαντικό είναι πώς θα δέσει νομικά αυτό το πράγμα. Τα πράγματα είναι πιο καλά από ποτέ, αλλά χρειάζεται υπομονή μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να αρχίσουν τα έργα».

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x