Γερμανία

Τέλος ο Ντι Ματέο από Σάλκε

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας με τη διοίκηση.

Άδοξα έληξε η θητεία του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο της Σάλκε. Στη συνάντηση που είχε με τον αθλητικό διευθυντή, Χορστ Χελντ, ο Ιταλός προπονητής διαπίστωσε διαφορά φιλοσοφίας στο πώς οραματίζονται οι δύο πλευρές το μέλλον του γερμανικού συλλόγου κι έτσι ο ίδιος αποφάσισε να παραιτηθεί, απόφαση που έγινε δεκτή από τη διοίκηση.

«Με τον κ. Χελντ συνεργαστήκαμε τους τελευταίους επτά μήνες, αλλά είχαμε την προσοχή μας κυρίως στραμμένη στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Είχα καταστρώσει ένα πλάνο για το μέλλον και το τι θεωρούσα απαραίτητο να γίνει, αλλά στις συζητήσεις με τον κ. Χελντ, που πάντα ήταν εποικοδομητικές, διαπιστώθηκε πως υπάρχει διάσταση απόψεων, καθώς ο σύλλογος έχει άλλες προτεραιότητες. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να παραιτηθώ», ανέφερε ο άνθρωπος που κατέκτησε με την Τσέλσι το Champions League και τον οποίο ευχαρίστησε η διοίκηση για τη δουλειά του.

Ο Ντι Ματέο ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον Οκτώβριο με τη Σάλκε να βρίσκεται στην ενδέκατη θέση και τερμάτισε στην έκτη, ενώ έφτασε μαζί της στους «16» του Champions League διεκδικώντας μέχρι τέλους την πρόκριση απέναντι στη Ρεάλ. Στην έξοδο τον ακολουθούν οι βοηθοί του, Ατίλιο Λομπάρντο και Μάσιμο Μπατάρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x