Προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Στην πρόσφατη επαφή που υπήρξε ανάμεσα στην πλευρά της «Ένωσης» και του μάνατζερ του Πορτογάλου μέσου παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό, με τον συνεργάτη του παίκτη να αποχωρεί από την Ελλάδα χωρίς κάποια συμφωνία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», το θέμα παραμένει ανοιχτό λόγω της διαφοράς στο οικονομικό, όμως στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Η πλευρά του Σιμόες φέρεται να αξιώνει ένα συμβόλαιο κοντά στις 600.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο ατζέντης του ζήτησε και μία προμήθεια στο πλαίσιο του νέου συμβολαίου.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι ο Πορτογάλος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο πιθανότατα θα είναι τριετούς διάρκειας. Οι επόμενες συζητήσεις αφορούν τους Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν επίσης το καλοκαίρι.

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ