Super League 2

Διαφωνία Βασιλειάδη-Football League για τις ομάδες που θα ανεβαίνουν!

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με την αντιπροσωπεία της Football League. Διαφωνία για τις ομάδες που πρέπει να προβιβάζονται στη Super League. Θα τα πουν ξανά οι δύο πλευρές.

Συναντήθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης με αντιπροσωπεία της Football League, με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την εικόνα των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις αλλαγές που είναι πιθανόν να γίνουν. Προέκυψε διαφωνία για τις ομάδες που πρέπει να προβιβάζονται στην πρώτη κατηγορία. Η διοργανώτρια Αρχή θεωρεί ότι πρέπει να ανεβαίνουν τουλάχιστον δύο ομάδες και ότι το ιδανικό θα ήταν να παίρνουν το… εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία, οι πρώτες τρεις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, που έχει προτείνει ο υφυπουργός και για την οποία γίνεται πολύς λόγος των τελευταίο καιρό, η Football League έριξε στο τραπέζι το θέμα της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο, ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι όσο δεν υπάρχει εικόνα για το τι θα γίνει στη Super League, δεν είναι εφικτό να γίνει συζήτηση και να παρθούν αποφάσεις για τη χαμηλότερη κατηγορία, που θα είναι ημιεπαγγελματική.

Η Football League ζήτησε τη βοήθεια του υφυπουργού σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με τη συνδρομή της ΕΡΤ για τα επόμενα δυο χρόνια, όπως και με διάφορες χορηγίες και η απάντηση που πήρε ήταν ότι θα γίνει προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό. Ο κ. Λεουτσάκος τόνισε ότι στηρίζει το έργο του κ. Βασιλειάδη και ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει συνάντηση μεταξύ Super League και Football League.

Αναμένεται να προγραμματιστεί νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x