Κύπρος

Διακοπή λόγω επεισοδίων στο Απόλλων-Ομόνοια (video)

Η τρίτη διακοπή ήταν και η φαρμακερή… Ο αγώνας του Απόλλωνα Λεμεσού με την Ομόνοια δεν τελείωσε ποτέ λόγω επεισοδιακής συμπεριφοράς των οπαδών των φιλοξενούμενων.

Στο 82ο λεπτό τελείωσε ο αγώνας του Απόλλωνα Λεμεσού με την Ομόνοια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου. Οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 3-1 και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα ήταν αγκαλιά με την πρόκριση, όταν ο διαιτητής αποφάσισε να βάλει πρόωρα τέλος στη συνάντηση λόγω επεισοδίων και ρίψης φωτοβολίδων.

Στο 29’ και το 72’ υπήρξαν άλλες δύο διακοπές λόγω ρίψης αντικειμένων από την εξέδρα της Ομόνοιας, το διαιτητικό τρίο αποφάσισε την επιστροφή στη δράση όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, αλλά όταν συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση αποφασίστηκε το οριστικό τέλος του αγώνα.

Η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί πλέον στα… δικαστήρια, όπου θεωρείται δεδομένο πως ο Απόλλων Λεμεσού θα πάρει την πρόκριση και τυπικά.

Ο Μαγκλίτσα στο 11’, ο Άλεξ Ντα Σίλβα στο 26’ και ο Ζοάο Πέδρο στο 68’ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε μειώσει με πέναλτι ο Σέρινταν σε 2-1. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, με τον Ρομπέρζ στο 45+2 και τον Παναγιώτου στο 66’ να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x